Digitale Vaardigheden –
PowerPoint voor Kids

PowerPoint 
voor Kids

Bij deze cursus Powerpoint voor Kids gaan we een presentatie maken over je favoriete vakantieland! Beetje nagenieten van of juist voorbereiden op je vakantie… Al doende leer je een heleboel over het programma POWERPOINT, zoals video en geluid invoegen, diaovergangen en animaties instellen en zul je ook nog tips krijgen over een goede spreekbeurt. Superhandig voor al je presentaties voor school! En dit slaan we tussentijds natuurlijk telkens op in Google Drive.

Iedereen gaat direct zelf aan de slag en ziet na elk onderdeel meteen het resultaat!

Aan het eind van de 3 lessen hebben we de elementen die zijn behandeld tijdens de cursus onder de knie. Maar ook hebben we leren werken met een cloudopslag. Iedereen kent na de cursus de mogelijkheden van het POWERPOINT programma en kan hierna zelf aan de slag met presentaties en spreekbeurten.

Ideaal voor leerlingen uit groep 6, 7 en 8.

Powerpoint voor Kids

Eerst heb ik op typeles bij juf Saskia gezeten. Zij geeft heel fijn les. deze cursus PowerPoint is misschien nog wel leuker. Ik heb heel veel geleerd en weet nu misschien wel alles van PowerPoint maken.

Daan Jesper, groep 7

Ik had van te voren echt geen zin. Ik dacht dat het een stomme cursus zou zijn. Maar juf Saskia is heel leuk en zij geeft super coole tips en legt het goed uit. Ik heb nu de beste presentatie van de klas. Die ging over hondenrassen. Ik zal het missen om elke week naar de les te gaan.

Joey, groep 6

Wanneer ga je weer de cursus PowerPoint geven? Mijn vriendinnetjes willen ook zo goed leren PowerPointen als ik. Ik ben blij dat ik het vorig jaar al heb geleerd bij jou.

Anne, groep 7